Обща информация

Преди да посетите събитието, молим внимателно да прочетете общата информация. Тя е важна част от изживяването и ще гарантира спокойствието на всеки посетител. Не се притеснявайте да попитате най-близкия стюард, охрана или доброволец за всичко, което Ви интересува по време на събитието.

 • Билети на място ще се продават на касите пред събитието, само ако не са предварително изчерпани. Молим следете официалните канали за повече информация и ъпдейти по темата.
   
 • Лица до 7 години (включително) влизат безплатно, но задължително трябва да бъдат придружени от родител или пълнолетен роднина. Придружителят трябва да има редовен билет и да попълни декларация.
   
 • Лица до 12 години (включително) трябва задължително да бъдат придружавани през цялото време от родител, настойник или роднина, навършил 18 години и да попълни декларация.
 • Събитието се заснема с видео и фото камери. С влизането си всеки посетител дава съгласието си да бъде заснет. Ако не желае снимки или видео материали с негово участие да бъдат използвани за маркетинг цели или да бъдат публикувани онлайн, може да се свърже с нас на info@comiccon.bg по време на събитието или веднага след него.
   
 • Всички притежатели на еднодневен, двудневен и ULTRA билет ще получат гривна за достъп, която не трябва да свалят след поставянето ѝ. Гривната е от специален издръжлив материал и може да се мокри. Тази гривна ще гарантира безпроблемното Ви влизане и излизане през двата дни. Всяко нарушение на целостта на гривната ще я прави неактивна. Не се опитвайте да я сваляте, за да я предадете на друг. Ако гривната Ви е с нарушена цялост, молим да я донесете на входа заедно с Вашия билет. Екипът ще направи нужните проверки и ако сметне за необходимо, може да Ви я замени. Имайте предвид, че в някои ситуации може да Ви бъде отказана замяна. В случай на деактивация, ще трябва да си закупите нов билет, ако желаете да влезете на събитието.
 • Паркинг местата около Интер Експо Център са ограничен брой, а локалното платно ще бъде неизползваемо в часовете от 08:00 до 15:00. Препоръчваме да използвате градски транспорт, метро или такси. Има и платен подземен паркинг с 1300 места с достъп от двете ленти на Цариградско шосе. Следвайте информационните табели до него.